Ezotéria

A könyv címe: Megnyugvás

 

   A5-ös méretű, 100 oldalas, puha borítású, színes illusztrációkkal. Ára 4560 Ft(áfa mentes) + postaköltség 1385 Ft, összesen 5945 Ft. Könyvesboltokban nem kapható, csak a weboldalamon keresztül vásárolható. A könyvet postai levélküldeményként küldjük, további részletek a Megrendelés/Könyv menü alatt. 

 

Az alábbiakban olvashatnak egy rövid összefoglalást a könyvről, és egy részletet belőle:

 

   Az emberek nagy részének téves elképzelése van a megnyugvásról, nyugalomról. Azt gondolják, hogy azt magukra lehet erőltetni vagy, hogy az pusztán hozzáállás kérdése. Könyvemben többek között ezt az önmagunkra és környezetünkre is káros beidegződést szeretném egy másik, gyümölcsözőbb mederbe terelni, mely pozitív hatással lesz egészségünkre, kapcsolatainkra és életünk minden egyes területére. Szól mindenkihez, aki változtatni szeretne az életén, vagy más megvilágításba helyezné a dolgokat. Segít megérteni az összefüggéseket, megoldást ad a nehézségek kezelésére. Kortól, nemtől, élethelyzettől függetlenül. Nem a már máshol megszokott, elcsépelt, semmitmondó frázisok vannak újra elismételve, hanem valóban megoldást hozó, egyedülálló, valódi tartalommal bíró összefoglalása az életnek. A könyv esszenciája mindannak, amit mások is próbálnak ugyan a világról megfejteni, de valahol mindegyik félrecsúszik. Itt nincsenek hangzatos, sehova nem vezető elmélkedések, unalmas idézetek, tömény tartalom van.

 De nem csak a tartalma egyedülálló, ugyanis a könyvhöz én festettem az illusztrációkat, és a témákhoz kapcsolódóan verseimet is olvashatják.

Amennyiben maradandó élményt, változást szeretne, vásárolja meg könyvemet!

Részlet a könyből:

                         

                             Megnyugvás

Előszó: víztükör

 

   A víztükröt tudnám leginkább a lelkünkhöz hasonlítani. A természetben szinte soha nem találkozunk tükörsima vízfelülettel. Egy-egy pillanatra lehetséges, de aztán valami mindig megzavarja. Egy fuvallat, egy átrohanó vízipók, vagy egy lehulló falevél. 

  Lelkünk megnyugvása is egy állandóan hullámzó vízfelület. Szinte soha nincs teljes nyugalom. Egy állandó érzelmi hullámzás mindig érezhető. Rövidebb-hosszabb pillanatokra bennünk is leállhat a hullámzás, de aztán folytatódik tovább, míg élünk a Földön.

   Ha vihar jön, felkorbácsolódik a vízfelszín. Ha süt a nap, felmelegszik, ha hideg van, lehűl. Ha követ dobnak bele, egészen a mélyére ereszkedik. Lelkünknek is így kéne működnie. Együtt a természettel. Engedjük felkorbácsolódni, ha szükséges, hogy aztán a vihar elmúltával csituljanak hullámaink. Melegedjünk, ha öröm ér, és fázzunk, ha félünk. Ha becsapódik valami a lelkünk nyugalmába, engedjük rajta keresztül, hadd üljön el a hatása.

  Egészen engedjük le a mélyére, hogy ne zavarja a nyugodt hullámzást. Tükröződjön bennünk is a világ, legyünk befogadóak, éljünk együtt a természettel!

 

Első fejezet

Már a címben is utaltam egyfajta megnyugvásra. Arra, ami az embernek e földi lét során csak megadathat. Arra, ami választ ad a kérdésekre, és megoldást a problémákra. Bármilyenek legyenek is azok. Nem könnyű szavakba foglalni az érzéseket, mégis megpróbálom.
Az ember életében törvényszerűen jönnek a megoldásra váró feladatok, feldolgozandó események. Nem mindig könnyű eligazodni az élet útvesztőjében. Jó lenne az élethez mellékelve egyfajta térkép, mint egy kötésminta. Azonban az elveszettség érzése együtt jár az élettel. Addig legalábbis, amíg nem fordulunk a belsőnk felé, és nem kezdünk el egy tudatosabb életet élni. Ez lenne az élet egyik lényege……

 

Fejezet címek:

1.fejezet: Érzelmek másképp, környezetünk

2. fejezet: Megtisztulásunk, energiák

3.fejezet: Érzelmeink átélése, táplálkozás

4. fejezet: A változásról, halálról

5. fejezet: Sors, kapcsolatok, célok

6. fejezet: Szenvedélyek, boldogság, pénz

7. fejezet:Tudatosság

 

 

MEGRENDELEM a Megnyugvás című könyvet >>


Keresés

Naptár

2024. május
h K sze cs p szo v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Címkék

Sors, halál, érzelmeink, harag, szeretet, gyűlölet, megbocsátás, vonzás törvénye, teremtő erő, pénz, gazdagság, cél, elérés, betegség, gyógyulás, fájdalom, hit, akarat, függéseink, egészséges táplálkozás, kapcsolati problémák, éljünk a mában, siker, félelmeink, csakra, energiáink, megnyugvás, ezotéria, spiritualitás, vers, tudatos, tudatosság, problémák kezelése, vágy, megvalósítás, tájkép, öngyilkosság, absztrakt, festmény, festészet, avantgard, portré, állatok, növények, félelem, élet, fizikai tünet, asztrológia, pszichológia, dohányzás, kiállítás, egészség,